billiga fotbollströjor World Cup 2018

I den 12: e omgången i Serie A spelade Inter hemma mot Napoli. Alla spelare vill kämpa för sina billiga fotbollströjor, och det slutliga resultatet av detta spel är fortfarande värt att se fram emot. Men genom Lukaku straffspark slog Inter så småningom 10 Napoli 1-0 och vann 5 ligasegrar i rad.

I den historiska striden mellan de två lagen har de två lagen uppenbara fördelar, men Napolis styrka bör inte underskattas, så processen i detta spel var inte så smidig. De två sidoa gjorde 0-0 i första halvlek. Under andra halvlek var sidoa lätta att slåss och Inter fick en straffespark. Till slut gjorde Lukaku i Inter tröja en straffspark och Inter tog ledningen 1-0. Detta är också den enda bollen i detta spel, Inter vann den slutliga sege genom den här bollen.

Till slut besegrade Inter1-0 Napoli. Efter denna tävlingsomgång ligger Inter för närvarande på andra plats i Serie A-tabellen med ett rekord på 27 poäng.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 249 تاريخ : پنجشنبه 27 آذر 1399 ساعت: 14:42

Den 9: e omgången i Premier League spelades i Tottenham Hotspur och Manchester City. Matchen mellan dessa två Premier League-lag väckte också allas uppmärksamhet. Och Tottenham Hotspur har ett utmärkt rekord under de första omgångaa. Varje spelare arbetar hårt för sin billiga fotbollströjor. Efter att ha tävlat med Manchester City erövrade Tottenham Hotspur Manchester City 2-0 hemma och vann 4 ligamatcher i rad. Nuvarande Tottenham Hotspur rankades först med en målskillnad.

I 5: e minuten av matchen hade Tottenham Hotspur en smidig start, med Tottenham Hotspur som ledde 1-0. Efter första halvlek hade de två sidoa inget att göra. Under andra halvåret bytte de båda sidoa sida och strider. I den 65: e minuten kontrade Kane i sin Tottenham Hotspur tröja och gjorde mål. Celso tryckte sin vänstra fot i det bortre höet 11 meter från vänster om straffområdet, 2-0. Slutresultatet låstes till 2-0.

I slutet av matchen gjorde Tottenham Hotspur Manchester City 2-0 och vann den sista sege i omgången.

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 245 تاريخ : چهارشنبه 5 آذر 1399 ساعت: 13:17